Klubbens aktiviteter – Lydighet

Lydighet (LP)

Lydighet er en gren hvor man utfører fast bestemte øvelser og det bedømmes om man har klart de riktig. Alle hundene gjør de samme øvelsene og så vurderes det hvordan de ble fremført.

I lydighetsringen ser vi hunder av nesten alle raser og førere i alle aldre. De har alle en ting felles: Gleden av å arbeide og samarbeide med hunden sin. Selv om ikke alle når like langt, kan alle komme frem til et brukbart resultat bare innsatsviljen og pågangsmotet er i orden.

Det blir arrangert et stort antall lydighetsprøver rundt om i landet. Det konkurreres i 4 klasser med stigende vanskelighetsgrad. Alle slags hunder over 9 mnd kan delta på lydighetsprøver, også hunder av blandingsrase. De eneste som er utelukket, er tisper med løpetid.

NKK lydighet

Hva skjer?
Appellmerkeprøve (Bronsemerke)
Første mandag i hver måned, vil det være mulighet for å kunne prøve seg på Appellmerkeprøve (Bronsemerke). Dette vil gjennomføres etter forespørsel i fra dere!

Konkurranse Lydighet
Hver mandag og torsdag har GHK egen konkurransetrening for de som har ønske om å ta Bronsemerke prøven, eller konkurrere i LP. Disse treningene foregår sammen med Bruks gruppa, da lydigheten er veldig lik.