Medlemsmøte

Mandag 18. februar kaller vi inn til medlemsmøte

Breiskallen 18.00-20.00

MER INFO KOMMER

Styret inviterer alle medlemmer i Gjøvik hundeklubb til medlemsmøte.

Ta gjerne med en stol i tilfelle det blir lite stoler =)

Klubben er for medlemmene, derfor ønsker vi å høre hva som kan gjøres bedre i driften av klubben ut mot dere medlemmer.
Hva trenger dere for å trives i klubben?
Hvordan kan vi få opp engasjementet rundt treninger/dugnader/stevner osv?
Informasjon?
Hva lurer dere på?
Styret har oppfattet at det har vært noe misnøye og usikkerhet rundt i gruppene, og vi har registrert nedgang i interessen rundt enkelte aktiviteter.Nå trenger vi deres hjelp for å gjøre noe med dette, og for å opprettholde det fantastiske treningsmiljøet vi faktisk har i klubben.
Dette kan være en mer effektiv måte enn at alle skal sende enkelt-henvendelser. På denne måten får alle som ønsker stille spørsmål/komme med synspunkter som alle får høre uten gjengivelse fra mail eller samtaler 🙂
Vi lover høy takhøyde, gode meningsutvekslinger, mulighet for å spørre om det man lurer på og selvfølgelig servering av kaker og kaffe/te.
Å drive med hund skal være gøy, og GHK ønsker å være en klubb som fremmer dette 🙂
Åpent for alle medlemmer av GHK.
Vel møtt!