Som medlem i Gjøvik Hundeklubb har du en rekke fordeler:

• Medlemspris på kurs og treninger
  • Medlemsavtaler hos de ulike forhandlere av hundeutstyr og uteklær til de 2 bente
  • Fortrinnsrett på plass foran ikke-medlemmer når vi arrangerer kurs og det er fullt
  • Stemmerett ved Årsmøtet
  • Som medlem av Gjøvik Hundeklubb er/blir du automatisk medlem av Norsk Kennelklubb og vil motta Hundesport fra Norsk Kennel Klub.

Den enkleste og raskeste måten å bli medlem i Gjøvik Hundeklubb er:
* Hvis du ikke er medlem av NKK fra før – registrerer du deg her www.nkk.no
* Er du allerde medlem i NKK – logg deg inn på www.nkk.no og velg logg inn på min side

På NKK’s min side kan du melde deg inn i Gjøvik Hundeklubb, raseklubber, melde deg på forskjellige stevner osv. Her betales medlemskapet ditt med en gang, og du slipper å gå å «vente».

Alternativt: (registrering av medlemskap tar lang tid)
GHK videreformidler ditt medlemskap til NKK, hvorpå du vil motta giro i fra NKK for medlemsskapet i Gjøvik Hundeklubb og NKK.
(du må/eller skal IKKE innbetale medlemsavgiften til GHK kontonummer)

Ved innmelding ønsker vi at du oppgir:
Navn på hovedmedlem og evt familiemedlemmer
Mailadresse (hvis du har)

Er du, eller har vært medlem i NKK ber vi deg oppgi dette for at det blir lettere å finne deg i systemet.

Dette gjelder også navne endring (hvorpå du også lett kan gjøre selv på min side hos NKK.no)

Spørsmål om medlemskap – ta kontakt med Berit Solberg
Mail: berit.solberg.gjovikhundeklubb@gmail.com