WP Google Maps Error

Her finner du oss:

Vi har treninger både inne og ute (adresse lengre ned på siden).

bikkjehuset0102Øverby

Her har vi vår egen klubbhytte på inngjerdet område, med nærhet til natur og flott turløypenett.

GPS Koordinater
WGS 84: N 60° 48.026′, E 10° 38.634′
WGS 84-desimal: 60.80043, 10.64391

Veibeskrivelse:
*Fra sør (E6 – Minnesund) Kjør RV 33 mot Gjøvik, følg så skilt mot Fagernes. Ta av mot Eiktunet/Kallerud. Følg skilt mot Eiktunet og Øverby.
*Fra sør (Oslo) Kjør RV 4 mot Gjøvik, følg så skilt mot Minnesund 33/Gjøvik 4. Ta av mot
Eiktunet/Kallerud. Følg skilt mot Eiktunet og Øverby.
*Fra nord (Lillehammer) Følg RV 4 mot Gjøvik, følg så skilt mot Fagernes 33/Oslo 4/Kallerud. Ta av mot Eiktunet/Kallerud. Følg skilt mot Eiktunet og Øverby.
*Fra vest (Fagernes) RV 33 til Hunndalen, følg skilt mot Hunndalen. Ta av mot Eiktunet og Øverby.
Eiktunet severdighet ligger på høyre side – sving til VENSTRE rett etter, og du er fremme!

Breiskallen

Gjøvik hundeklubb har tatt over Breiskallen fotballbane sine områder. Kart til stedet finnes her.

Raufoss

I vinterhalvåret 2015/2016 holder vi til inne i hall på Raufoss.
Adressen er Bureiservegen 7, 2830 Raufoss.

Våre retningslinjer

Etiske retningslinjer (word)
Løpetisper på trening og kurs (word)