Utstilling

Gjøvik Hundeklubb ønsker velkommen til utstilling og valpeshow på Øverby i Gjøvik 23.august 2015!

Dere som mangler rosetter fra finaleringene – send en mail til kristin.echana.hay@gmail.com

Husk å skrive adressen din i mailen! Vi ettersender rosetter så snart vi har samlet bestilling og mottatt denne!

Ønsker alle lykke til i morgen!

PM Ringoversikt 2015 tider

GPS-koordinater, kart og vei beskrivelse finner du   her.

Parkering kr. 50,- og Katalog kr. 50,- betales ved innkjøring til senteret. Innkjøring åpner kl. 07.00.

(Husk kontanter da vi ikke tar kort)

Åpen kafe.

WC og tilgang til vann finner du også her.

Dagens program vil også bestå av

Barn & Hund

Påmelding i sekretariatet frem til kl. 13.00 Påmelding kr. 50,-

Bedømming starter ca. 14.30

Dommer: Roy Fjerdingby

Hunder som utstilles, skal være i god mental og fysisk helse og ikke vise tegn på sykdom. En hund kan kun delta på utstilling dersom den på utstillingsdagen ikke utgjør noen smittefare, ved tvil skal det framlegges veterinærattest. Det er nedfelt at hundens velferd skal ha høyeste prioritet på alle utstillinger/stevner. Valper under 4 mnd får ikke medtas inn på utstillingsområdet.

Øyelysing

Det vil være mulighet for Øyelysing på stedet – i under etg. Av Kafeen.

Kr. 800,- betales kontant.

Utføres av Kjell Kongsengen.

Husk å ta med registreringsbevis.

Du kan skrive ut skjemaet for øyelysing fra NKK sine sider, eller henvende deg hos en veterinær.

Trenger du veterinærhjelp – ta kontakt i sekretariatet!

Ved varmt vær – skal ikke hunden ligge i bilen – med mindre den har skygge, god gjennomlufting og tilgang til vann!

TAKK for at du hjelper oss å ta vare på omgivelsene og tar opp etter hunden din!

Gruppedommere:

Gruppe 1:           Helge Werner Hagen

Gruppe 2:           Wenche Eikeseth

Gruppe 3:           Wenche Eikeseth

Gruppe 5:           Eivind Mjærum

Gruppe 6:           Marit Sunde

Gruppe 9:           Inger Brodal Ronander

Gruppe 10:         Marit Sunde

Beste veteran: Antonio Di Lorenzo

Best in show: Antonio Di Lorenzo

Gruppedommere valp:

Gruppe 1:           Helge Werner Hagen

Gruppe 2:           Wenche Eikeseth

Gruppe 3:           Wenche Eikeseth

Gruppe 5:           Eivind Mjærum

Gruppe 6:           Antonio Di Lorenzo

Gruppe 9:           Inger Brodal Ronander

Gruppe 10:         Antonio Di Lorenzo

BIS valp:              Marit Sunde

Spørsmål vedrørende utstillingen: kristin.echana.hay@gmail.com eller mobil: 951 15 522 og 951 97 426 (etter kl. 16.00).

DC_NO

Etter ønske fra raseklubben er det blitt dommerendring på Stabyhoun.

RASEFORDELING

Rasefordeling pr dommer:

Gruppe 1:

Unntatt collie, old eng sheepdog, polsk ow.niz, sydruss. ow, border collie, schäferhund.

Wenche Eikeseth: Aust. cattledog, aust.kelpie, aust.shephard, bearded collie, belgiske fårehunder, hollandsk gjeterhund, welsh corgi. Helge Werner Hagen: Beauceron, briard, lancashire heeler, pyreneisk gjeterhund. Zorica Salijevic: Øvrige raser

Gruppe 2:

Unntatt boxer, grand danois og raser tilh. Klubben for gårds- og fjellhunder.

Øystein Eikeseth: Pinshere, schnauzere, dansk-svensk gårdshund, dobermann, russ.sort terrier.

Helge Werner Hagen: Bullmastiff, aidi, castro lab.hund, engelsk bulldog, hovawart, newfoundlandshund, St.Bernhardshund. Antonio Di Lorenzo: Rottweiler, anatolsk gjeterh, azores cattle doq, smoushond,  perro dogo mallorquin . Wenche Eikeseth: Berner sennenhund , øvrige raser

Gruppe 3:

Wenche Eikeseth: Yorkshire terrier. Terrier valp kan delta

Gruppe 5:

Unntatt jagende spisshunder, kleinspitz, mexikansk nakenhund. Valper av kleinspitz og mex nakenhund kan delta.

Wenche Eikeseth: Akita, amercan.akita. Marit Sunde: Chow chow, etnahund, faraohund, japansk spisshund, podenco, podengo, shiba, kai. Zorica Salijevic: Basenji, eurasier. Helge Werner Hagen: Peruviansk nakenhund.

Eivind Mjærum::Alaskan malamute, siberian husky, norsk buhund, lapphunder, finsk spets, pomeranian, øvrige raser.

Gruppe 6:

Helge Werner Hagen: Dalmatiner Antonio Di Lorenzo: Rhodesian ridgeback Marit Sunde: Bassetrasene, blodhund, alpinsk dachsbrache, bayersk viltsporhund, hannoveransk viltsporhund, raser uten raseklubb.

Gruppe 7:

Marit Sunde: Stabyhoun. Wenche Eikeseth: Raser uten raseklubb.

Gruppe 8:

Marit Sunde: Barbet, kooikerhund, lagotto romagnolo, portugisisk vannhund, spansk vannhund, wachtelhund, wetterhoun.

Gruppe 9:

Unntatt Cav. king charles spaniel, papillon, phalene og raser tilknyttet Norsk Miniatyrhundklubb.

Valper av raser tilknyttet Norsk Miniatyrhundklubb kan delta.

Inger B. Ronander: Malteser

Zorica Salijevic: Mops

Marit Sunde: Pudler, lhasa apso. Inger B. Ronander: Øvrige

Gruppe 10.

Unntatt greyhound.   Antonio Di Lorenzo: Alle raser.

For fullstendig oversikt over deltakende raser, se under «raser» i NKKs terminlista under Gjøvik Hundeklubbs utstilling .

Det vil bli arrangert barn og hund. Påmelding i sekretariatet.

Påmelding elektronisk: www.nkk.no. Man. påmelding: Gjøvik Hundeklubb, Pb. 418, 2803 Gjøvik.

Konto 2050.32.65371. Husk å merke innbetaling med hundens navn og registreringsnr.!

1. Kun manuell påmelding for valper fra raseklubber der det ikke er deltagelse av voksne hunder.

Opplysninger: tlf 951 15 522 eller 951 97 426 (etter kl. 16.00). E-mail: kristin.echana.hay@gmail.com og klubbens hjemmeside www.gjovikhundeklubb.no

Påmeldingsfrist 3.aug. 2015 Forlenget frist med forhøyet pris 10.aug.2015. Priser: Voksne kr 350,- valper kr 250,- Påmeldingen er bindende. Fra og med 3.hund med samme eier, halv pris.(Gjelder ikke valper). Betaling som ikke er registrert hos oss innen fristen, tillegges 50% avgift. Utstillingen avholdes etter NKKs regler.

Rett til dommerendring forbeholdes.

Valper bedømmes av rasedommer så langt mulig.