Speedaktiviseringsdag 5. juni

Kunne du tenkt deg å prøve forskjellige aktiviteter med hunden din??

Gjøvik Hundeklubb kan tilby en rekke morsomme aktiviteter, her finnes noe for enhver smak. Her trener både erfarne og uerfarne hunder og eiere 🙂 Fokuset er å ha det gøy og finne aktiviteter som passer for den enkelte.

Vanskelig å vite hva du skal velge? Har du det ikke helt klart for deg hva du og hunden din egentlig kan velge mellom? Da er speedaktiviseringsdagen perfekt!

Denne kvelden er for alle som vil prøve de forskjellige aktivitetene til Gjøvik hundeklubb, og se hva vi kan tilby.

Hver gruppe vil ha et område, og det vil bli mulighet til å prøve seg på alle aktivitetene.

Be inn folk med hund, både medlemmer og ikke medlemmer i GHK og andre klubber, slik at arrangementet spres 😊😊

Meld deg på dette arrangementet så vi vet sånn ca. hvor mange som kommer.

Arrangementet er gratis 🙂 Det vil bli mulighet for å kjøpe brus på plassen!

Dette finner sted på treningsområdet vårt på Breiskallen fotballbane (Breiskallvegen 10)
Fra klokken 17.00 – 20.00