Treninger

Treningstider

Leser du dette med mobil og leter etter treningspriser, bla lenger ned =)

GHK har treninger inne i hallen på Raufoss, inne i hallen på Vestby gård eller breiskallen i 2019.
Adresser finner du under Om klubben
De ulike treningene står merket med sted. Der det står flere steder er det lurt å kontakte gruppeleder eller legge seg til i facebookgruppene til de respektive gruppene.

Gratis prøvetime for nye ekvipasjer.

Facebookgrupper:
Miljøtrening GHK
Agility GHK
Lydighet GHK
LP/Bruks lydighet GHK
Utstillingstrening GHK
Smeller/Spesialsøk Gjøvik hundeklubb
Rallylydighet Gjøvik hundeklubb

Halv- helårsavgift:
Hele året: 2500kr
Halvår: 1500kr

+250kr pr. ekstra hund helt år/150kr pr. ekstra hund halvt år

Halvårskortet følger innesesongen. April-sept og okt-mars
Det vil bli laget en liste som gruppeledere har tilgang på over de som har betalt treningsavgift.

Avgiften betales inn til: 2050.03.90930 eller vippses (Kvittering må vises)

Turnus
De som står i turnus får disponere hallene når de er ledig. Dette koster 50kr pr. stykk. Har man med seg noen som ikke er medlem i klubben koster det 100kr.
(Sende meld til Ann Leni Haugstad for å booke tid, mob: 92080512)

For å få rabatt på treningsavgiften må de ha minst fem timer veiledning på trening. Det blir gitt ut et verdikort på 50kr pr. turnus:

maks avslag på treningsavgift 500kr/250kr

Fra uke 46:

Raufoss

Vestby fra uke 46 frem til jul:

Uke 45:

17:30 – 18:00 inne Raufoss: Valpetrening for valper opp til ca. 6 mnd.
18:00 – 19:00 inne Raufoss: Miljøtrening for unghunder og nybegynnere
19:00 – 21:00 inne Raufoss: Lydighetstrening

17:30 – 18:45 inne Raufoss: Agility for nybegynnere
19:00 – 21:00 inne Raufoss: Agility for videregående

Onsdag
17.30-19.00 inne Raufoss: Utstillingstrening (Legg deg til i facebookgruppen for å se detaljer. Utfordring med turnus, så det er ikke alle treninger som går. Kontakt Monica O. Rogne for info om treninger.)
19:00 – 21:00 inne Raufoss: Rallylydighet

18:00 – 21:00 inne Raufoss: Smeller/spesialsøk

17.30-19.00 inne Raufoss: Rallylydighet
19:00 – 21:00 inne Raufoss: Agility Fritrening (Åpent for alle som fyller krav til ferdighet)

Søndag
12:00 –  inne Raufoss: Konkurransegruppe Agility

Les gjerne mer om treningene vi tilbyr på «Om de ulike treningene»

Regler ved treninger!

GHK står ikke ansvarlig for råd/veiledning som blir gitt av utenforstående, som ikke har fått tildelt treningsansvar eller er instruktører for klubben.

Treningsansvarlige og godkjente instruktører skal forholde seg til GHK og NKK’s fastsatte regler.

LØPETID

Tisper med løpetid får trene på GHK’s treninger med tispetruse på hele tiden. Vi ber også om at hunden  blir luftet utenfor plassen.

Ved kurs er det opp til instruktøren.

Ta kontakt med gruppeleder for informasjon om løpetidsbestemmelser innad i gruppene.

HUNDTRENING
Ikke slipp hunden din bort til en annen hund uten å spørre eieren først!

Vi praktiserer at eier skal kunne trene sammen med hunden i trygge omgivelser, og oppnå best mulig kontakt med hunden sin. Av sikkerhetsmessige årsaker har vi ikke fri Hundeslipp.