Treninger

Treningstider

Leser du dette med mobil og leter etter treningspriser, bla lenger ned =)

GHK har treninger inne i hallen på Raufoss, inne i hallen på Vestby gård eller breiskallen i 2019.
Adresser finner du under Om klubben
De ulike treningene står merket med sted. Der det står flere steder er det lurt å kontakte gruppeleder eller legge seg til i facebookgruppene til de respektive gruppene.

Gratis prøvetime for nye ekvipasjer.

Facebookgrupper:
Miljøtrening GHK
Agility GHK
Lydighet GHK
LP/Bruks lydighet GHK
Utstillingstrening GHK
Smeller/Spesialsøk Gjøvik hundeklubb
Rallylydighet Gjøvik hundeklubb

Halv- helårsavgift:
Hele året: 2500kr
Halvår: 1500kr

+250kr pr. ekstra hund helt år/150kr pr. ekstra hund halvt år

For å få rabatt på treningsavgiften må man ha minst fem timer veiledning på trening.
maks avslag på treningsavgift 500kr/250kr

Det vil bli laget en liste som gruppeledere har tilgang på over de som har betalt treningsavgift.

Avgiften betales inn til: 2050.03.90930 eller vippses (Kvittering må vises)

Turnus
De som står i turnus får disponere hallene når de er ledige. Dette koster 50kr pr. stykk som er medlem av klubben. Har man med seg noen som ikke er medlem i klubben koster det 250kr pr. stykk.
(Sende meld til Ann Leni Haugstad for å booke tid, mob: 92080512)

Les gjerne mer om treningene vi tilbyr på «Om de ulike treningene»

Regler ved treninger!

GHK står ikke ansvarlig for råd/veiledning som blir gitt av utenforstående, som ikke har fått tildelt treningsansvar eller er instruktører for klubben.

Treningsansvarlige og godkjente instruktører skal forholde seg til GHK og NKK’s fastsatte regler.

LØPETID
Tisper med løpetid får trene på GHK’s treninger. På våre innetreninger må hunden ha på tispetruse hele tiden. Vi ber også om at hunden  blir luftet utenfor plassen.

Ved kurs er det opp til instruktøren.

Ta kontakt med gruppeleder for informasjon om løpetidsbestemmelser innad i gruppene.

HUNDTRENING
Ikke slipp hunden din bort til en annen hund uten å spørre eieren først!

Vi praktiserer at eier skal kunne trene sammen med hunden i trygge omgivelser, og oppnå best mulig kontakt med hunden sin. Av sikkerhetsmessige årsaker har vi ikke fri Hundeslipp.